Skip Navigation Links
 

Indbydelse til badmintonturnering

for begyndere/uøvede spillere

 

 

I regi af Badminton Fyn, DGI Fyn Badminton og et samarbejde mellem klubberne i nærheden af Strib inviterer vi dig hermed til turnering i Stribhallen (ved Strib Skole):

 

Dato:                                 lørdag den 28. oktober 2017 kl. 13.00 -16.00

 

Hvem kan deltage:        Her tænkes på spillere, som ikke har prøvet turneringer endnu, eller som ikke er kommet videre fra puljen i et D-stævne. Snak evt. med din træner, om denne turnering er for dig.

 

Program:                          Der bliver ikke udsendt endeligt program, da alle møder fra kl. 13.00 – 16.00. (Kom 10 min. før, så I alle er parate kl. 13.00).

 

Sted:                                  Stribhallen, Røjlemosevej 9, 5500 Middelfart (ved Strib Skole)

 

Pris:                                   Kr. 40,- pr. deltager. Prisen dækker bolde og en lille præmie til alle deltagere.

 

Cafeteria:                         Der er intet cafeteria, men klubben er vært for kaffe, saft og kage. Husk også en drikkedunk til VAND, så du kan holde dig frisk under hele turneringen.

 

Sidste tilmelding:           D. 26. oktober pr. mail til stribfjerbold@gmail.com

                                            HUSK: NAVN, ALDER og KLUB

 

Turneringsform:            Denne turnering afvikles som en monradturnering, der skaber mere og mere jævnbyrdige kampe, som turneringen skrider frem. Der plejer at være 5 – 6 kampe pr. person i løbet af turneringen, som varer 3 timer.

 

Andet:                               Under stævnet er der en kort orientering til alle forældre om badmintonturneringer i fremtiden og www.badmintonpeople.dk

 

Vi håber at se dig til denne turnering. Her har du virkelig chancen for at komme til en turnering og prøve kræfter mod jævnbyrdige spillere uden at blive ”fejet ud af banen” i alle kampe.

 

Mange sportslige hilsner

 

Brevskabelon DGI FynBrevskabelon DGI FynBrevskabelon DGI FynBrevskabelon DGI FynBrevskabelon DGI FynBrevskabelon DGI FynBrevskabelon DGI FynBrevskabelon DGI FynBrevskabelon DGI FynBadminton Fyn, DGI Fyn Badminton og Strib Badminton og Gymnastik

 

 

                                                       

 

Seneste nyheder

Kalender

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam sed turpis vehicula leo aliquam ullamcorper semper vitae odio.

Vores sponsorer