Skip Navigation Links

Motionist

Plads til alle, fra A-rækkespillere til motionsspil med gode sociale arrangementer 
 
Bliv medlem af Aarup Badmintonklub 
Aarup Badmintonklub er for medlemmer primært over 18 år. Udlejning af motionsbaner er primære aktivitet for motionsafdelingen samt forskellige sociale aktiviteter. Hvis du/I ønsker at booke en bane, så skal alle spillerne der ønsker at bruge banen, melde sig ind i klubben. 
 
 
Booking af badmintonbaner 
Se ledige tider og hvordan du finder ledige baner via tilmeldingsknapperne her. Har du spørgsmål, så send en mail til: Motionistformanden.

Pris: 1.829 kr. pr. bane for en sæson.
 
 
Badminton sæson
Sæsonen varer fra den 29. august 2022 - den 29. marts 2023, hvor der spilles og bookes baner på følgende tidspunkter:
  • Mandag kl. 19.00 - 22.00 i Hal 1
  • Onsdag kl. 18.30 - 22.00 i Hal 1
  • Onsdag kl. 19.00 - 22.00 i Hal 2
Hvis du/I melder jer ind midt i en sæson - fx omkring december eller januar måned, så opkræves kun halv pris. Og melder I jer ind i foråret - et par måneder inden sæsonen slutter - så betales typisk kun for de sidste par måneder af sæsonen. 
 
Besøg også vores facebookside, hvor du kan følge med i klubbens aktiviteter og informationer om turneringer, mv.   
 
        
 

Årets Aktiviteter 
Gennem året arrangeres en række sociale aktiviteter fx jule- og sæson afslutning. Generalforsamling holdes i foråret sammen med Ungdom og forældre til Ungdomsspillerne. Klubben opfordre alle til at møde op og høre om klubbens udvikling samt bidrage med input og ideer til, hvorledes vi sammen skaber en god badmintonklub i Aarup for både børn, unge, forældre og motionister.
 
Hjælpetræner
Har du som Motionist lyst til at være hjælpetræner for ungdomsspillerne, har du mulighed for at få sponsoreret hjælpetrænerkurser. Det er en god måde at bidrage til at endnu flere unge spillere får interesse for sporten. Læs mere om Ungdomsafdelingen i Aarup Badmintonklub her.
 
 

Seneste nyheder

Kalender

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam sed turpis vehicula leo aliquam ullamcorper semper vitae odio.

Vores sponsorer