Skip Navigation Links

Ungdom

Velkommen til Aarup Badmintonklub ungdomsafdeling! 
 
Badmintonklubben har en velfungerende ungdomsafdeling for børn og unge i alle aldre, hvor der er fokus på et godt socialt liv. Aarup Badmintonklub er flere gange blevet udnævnt til Årets Bedste Ungdomsklub af DGI-Fyn, på baggrund af det udviklingsarbejde der gøres i klubben. 
 
Vil du gerne spille badminton?
Mød op til ungdomstræning, hvor vores uddannede trænere hjælper dig i gang med at spille badminton. Du kan prøve 3 gange, og derefter tage stilling til om badminton er noget for dig og melde dig ind i klubben. 
 
Badminton sæson
Sæsonen varer fra den 11. august 2021 - den 27. april 2022, hvor der spilles på følgende tidspunkter:
 
Ungdomsspillere ml. 7 og 11 årUngdomsspillere ml. 12 og 17 år
Mandag kl. 16.00 - 17.00 i Hal 1Mandag kl. 17.00 - 18.30 i Hal 1
Onsdag kl. 16.00 - 17.00 i Hal 1Onsdag kl. 17.00 - 18.30 i Hal 1
 
Pris
Ungdomsspillere betaler 800,- kr. for hele sæsonen. Prisen er inklusiv spillertøj. 
 
Hvis du melder dig ind midt i en sæson - fx omkring december eller januar måned, så opkræves du kun for en halv-sæson.
  • 11. august - 15. december 2021: 400 kr. 
  • 5. januar - 27. april 2022: 400 kr. 
Når du melder dit barn ind i Aarup Badmintonklub, melder du også dig selv ind. Se 'Forældre-hjælp' nederst på siden. 
 
Trænere og Hjælpetrænere 
Vi har uddannede trænere og hjælpetrænere, som tager sig af ungdomsspillerne. Det er vigtigt for klubben at ungdomsspillerne både lærer spillet, men også har det hyggeligt i hallen sammen med de andre spillere. Derfor sker indlæringen til træning gennem både leg, boldspil og øvelser med fokus på almen motorisk udvikling. 

Der lægges vægt på, at der er plads til alle og at alle børn og unge tilgodeses. Uanset om man spiller én gang om ugen for sjov eller træner 2 gange om ugen for at blive en rigtig dygtig spiller. Klubben har p.t. omkring 25 spillere i alderen 7-16 år fordelt på 2 hold.

Spillerne tilbydes mulighed for at spille med i begynderturneringer og større stævner. Der er også mulighed for at være med i holdturneringen, da badminton også er en holdsport.
 
Klubben spiller også en aktiv rolle i udbuddet af badminton i skolen, hvor der i samarbejde med Aarupskolen og DGI laves SFO- og skolebadminton.
 
Besøg også vores facebookside, hvor du kan følge med i klubbens aktiviteter og informationer om turneringer, mv.  
 
        
 
 
Årets Aktiviteter 
Vi er en social klub og holder flere fælles arrangementer på tværs af årgange. Blandt andet:  
  • Familiebadminton: Her kan spillerne tage forældre eller søskende med i hallen og spille sammen med dem. Efterfølgende er der hyggeligt samvær med fællesspisning, hvor ungdomsspillerne spiser gratis, og forældre og søskende betaler for spisningen.  
  • Begynderstævne: Aarup Badmintonklub arrangerer et årligt begynderstævne for ungdomsspillere med afslutningsvis præmieroverrækkelse. Det er en rigtig god måde for nye spillere at prøve kræfter med deres badmintonspil, og møder spillere fra andre klubber.
  • Juleafslutning: I december arrangeres juleafslutning med sjov og leg for ungdomspillerne fra kl. 16.00 - 18.30. Vi slutter af med overrækkelse af præmier og fællesspisning med julefrokost, ris a la mande og mandelgaver. Ungdomsspillerne spiser gratis, og forældre og søskende betaler for spisningen.
  • Klubmesterskab & Sæsonafslutning: Her dyster ungdomsspillerne om titlen som Årets Klubmester. Efter præmieroverrækkelsen er der fællesspisning for ungdomsspillerne samt deres forældre og søskende. Ungdomsspillerne spiser gratis, og forældre og søskende betaler for spisningen.
  • Generalforsamling: Holdes i foråret for Ungdom og Motionister. Alle opfordres til at møde op og høre om klubbens udvikling og bidrage med input og ideer til, hvordan vi sammen skaber en god badmintonklub i Aarup.
  
           
 
 
Badminton er både en individuel og hold sport
Alle børn og unge har glæde af at spille badminton. De lærer at tage hensyn og hjælpe hinanden samt respektere deres modstander og opføre sig ordentlig både på og uden for banen. Modsat andre sportsgrene, som fx fodbold og håndbold der primært er holdsport, lærer børnene med badminton at tage ansvar for deres egen sportsgren. De lærer selv at dømme deres egne kampe med modstanderen - både i hallen til træning, og til stævner og holdkampe.
 
Forældre-hjælp
Når du melder dit barn ind i Aarup Badmintonklub melder du også dig selv ind. Der er ansat folk til at drive hallerne i Aarup Fritidscenter og trænere/hjælpetrænere modtager et gavebeløb for at varetage træningen, men al anden aktivitet er på frivilligt basis. Derfor er der behov for at alle forældre bidrager løbende. Det kan fx være som holdleder ved kampe på 'ude- og hjemmebane', forældrekørsel samt hjælp ved træning af de yngste ungdomsspillere eller ved arrangementer.
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores trænere
 

Seneste nyheder

Kalender

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam sed turpis vehicula leo aliquam ullamcorper semper vitae odio.

Vores sponsorer