Skip Navigation Links

Ungdom

På baggrund af det udviklingsarbejde der gøres i klubben for, at Aarup Badmintonklub bliver ved med at udvikle sig er vi af DGI-Fyn blevet udnævnt til årets bedste ungdomsklub.
Vi har uddannede trænere og hjælpetrænere som tager sig af ungdomsspillerne på en måde så de både lærer spillet men også har det hyggeligt i hallen sammen med de andre spillere. Indlæringen sker til træning ved både leg, boldspil og øvelser.

Der lægges vægt på, at der er plads til alle uanset om man spiller en gang om ugen for sjov eller træner 3 gange om ugen for at blive en rigtig dygtig spiller.
Spillerne tilbydes mulighed for at spille med i begynderturneringer og større stævner samt er der mulighed for, at man kan være med i holdturneringen da badminton også er en holdsport.

Klubben har p.t. lidt over 40 spillere i alderen 7-17 år fordelt på 2 hold.

Klubben spiller også en aktiv rolle i udbuddet af badminton i skolen, hvor der i samarbejde med Aarupskolen og DGI laves SFO- og skole-badminton.

Den sidste fredag i hver måned er der familiebadminton, hvor spillerne kan tage forældre eller søskende med op i hallen og spille med dem. Af disse dage arrangeres der 3-4 gange om året efterfølgende fællesspisning.

Seneste nyheder

Kalender

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam sed turpis vehicula leo aliquam ullamcorper semper vitae odio.

Vores sponsorer