Skip Navigation Links

Motionist

Plads til alle, fra A-rækkespillere til motionsspil med gode sociale arrangementer 
 
Bliv medlem af Aarup Badmintonklub 
Aarup Badmintonklub er for seniorer, som er medlemmer primært over 18 år. Udlejning af motionsbaner er primære aktivitet for motionsafdelingen, desuden har afdelingen et 40+ A-rækketurneringshold, og arrangerer forskellige sociale aktiviteter. 
 
Hvis du/I ønsker at booke en tid, så skal alle spillerne der ønsker at bruge banen, melde sig ind - det gør du her. Spiller du med en gæst, som ikke er medlem af Aarup Badmintonklub koster det yderligere 50,00 kr. per gæst.  
 
 
Booking af badmintonbaner er klar !
Se ledige tider og hvordan du finder ledige baner via tilmeldingsknapperne her. Har du spørgsmål, så send en mail til: motionist.aabk@outlook.dk.
 
 
Badminton sæson
Sæsonen for Motionister varer fra den 3. september 2018 - 27. marts 2019, hvor der spilles og bookes baner på følgende tidspunkter:
  • Mandag kl. 18.30 - 22.00 i Hal 1
  • Onsdag kl. 18.30 - 22.00 i Hal1
  • Onsdag kl. 19.30 - 22.00 i Hal2
  • Onsdag kl. 18.30 - 22.00 i Hal3
Sommerbadminton: Onsdage i hal1 kl. 18.30 – 20 til-og-med d. 17. april 2019.
 
Hvis du/I melder jer ind midt i en sæson - fx omkring december eller januar måned, så opkræves kun halv pris. Og melder I jer ind i foråret - et par måneder inden sæsonen slutter - så betales typisk kun for de sidste par måneder af sæsonen.
 
Besøg også vores facebookside, hvor du kan følge med i klubbens aktiviteter og informationer om turneringer, mv.  
 
        
 

Årets Aktiviteter
Gennem året arrangeres en række sociale aktiviteter fx jule- og sæson afslutning. Generalforsamling holdes i foråret sammen med Ungdom og forældre til Ungdomsspillerne. Klubben opfordre alle til at møde op og høre om klubbens udvikling samt bidrage med input og ideer til, hvorledes vi sammen skaber en god badmintonklub i Aarup for både børn, unge, forældre og motionister.
 
Hjælpetræner
Har du som Motionist lyst til at være hjælpetræner for ungdomsspillerne, har du mulighed for at få sponsoreret hjælpetrænerkurser. Det er en god måde at bidrage til at endnu flere unge spillere får interesse for sporten. Læs mere om Ungdomsafdelingen i Aarup Badmintonklub her.
 
 

Seneste nyheder

Kalender

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam sed turpis vehicula leo aliquam ullamcorper semper vitae odio.

Vores sponsorer